magánlakás, Csíksomlyó utca.

öt hét, egy otthon.

Középszerű lakásból modern otthon – mégpedig igen tempósan. Megmutatjuk, mire képes csapatunk, ha az ügyfél egy örömmel együttműködő család.

Földrajzi hely: Budapest
Építészek, alkotók: Rózsa Zoltán, Dér Endre
Tervezés éve: 2018
Alapterület: 120 m2

Amikor először léptünk be az átalakításra váró káposztásmegyeri lakás ajtaján, izgalmas egyveleg fogadott minket: nagy alapterület, de feldarabolt, koncepció nélküli terek sora, rikító falszínekkel és eklektikus bútorzattal. Víziónk egy olyan otthon kialakítása lett, ahol a rendelkezésre álló alapterület fellélegezhet, ezzel teret adva egy átfogó belsőépítészeti koncepciónak. Az új kialakítás legyen letisztult és minimalista, felületei sugározzanak nyugalmat és egyensúlyt.

Hogy ezt elérjük, skandináv, provanszi és mediterrán jellegű megoldásokból szemezgettünk, a konyhát és a nappalit pedig egybenyitottuk. A konyhába egyedi konyhabútor került, amit a megmaradó tartófalat és az elszívó rendszerét is befoglaló egyedi gipszkarton szerkezettel kereteztünk. Az alapos tervezésnek hála, a kivitelezés is gördülékenyen sikerült, így a család öt héten belül elfoglalhatta megújult lakóhelyét. A látványtervek megvalósulása közös élményünk: lakásból otthon született.