lakás design, Magyar utca.

a sokszínű otthon.

Letisztult vonalvezetésű terveink mellett üde színfoltot képeznek a kifejezetten sokféle anyagot és szerkezeti megoldást felvonultató dizájnok. A Magyar utcai lakás tervezésekor a megrendelővel az oldottabb hangulat mellett döntüttünk – lássuk, mi sült ki belőle!

Földrajzi hely: Budapest
Építészek, alkotók: Zsuky András
Tervezés éve: 2019
Alapterület: 82 m2

A belvárosi pozícióban, századfordulós bérházban elhelyezkedő lakás rengeteg lehetőséget tartogatott – a jelentős belmagasság és a nagypolgári alapterület tökéletes alapot képeztek egy ütős koncepcióterv létrehozására. Vezérfonalunk a sokszínűség lett: a különböző funkciókat más-más burkolatokkal, szerkezeti megoldásokkal különítettük el, hogy minden helyiséget saját hangulat jellemezzen.

Így a konyhába természetes bazalt falburkolat, míg a nappaliban nagyelemes fal- és padlóburkolat került, miközben a legtöbb helyiségben feszített textil grafikák adnak egyedi hangulatot. Ezt a természetes, személyes hangvételű hatást ellenpontozza a fürdőszoba minimalista megjelenése, melyet a metrócsempe és a hatalmas üvegtáblákból kialakított fürdőkabin kialakítása jellemez, illetve a közösségi tér bárszékei és letisztult formálású konyhabútora is tovább növelik a kontrasztot. Ezzel elő is áll az a finom eklektikus harmónia, ahol minden lakó megtalálhatja a kedvére való lakrészt!