mindennapok.

Így készült: a közösségünk.

Közös csapatépítők, kirándulások, vagy koccintás egy üdítő sörrel munkaidő után: így telik az idő, amikor közösségünket építjük. Örülünk, ha velünk tartasz!

Jelmondatunk, hogy a Brightone tervezők közössége, amiért örömmel teszünk! Legnagyobb közös rendezvényünk az év végi, Orange Cube-al közös csapatépítőnk, aminek téli hangulatát különleges helyszínekkel ötvözzük. 2017-ben a szlovákiai Hernád-áttörés és az ahhoz kapcsolódó barlangtúra, 2018-ban VR-party és a lajosmizsei kastély lovagi tornája, 2019-ben pedig a szentendrei, szovjet hangulatú paintball-pálya járultak hozzá, hogy kevésbé legyen didergős a hangulatunk

Persze a tavasz és a nyár sem maradhat közösségépítés nélkül: a Marina Part melletti Népszigeten található a törzshelyünkké vált Sziget büfé, ahol a kockás terítő elmaradhatatlan kellék, de a belga sört kiszolgáló egységeket sem vetjük meg egy-egy hosszabb nap után. Új kedvencünk a szintén Népszigeten található Wasser, ahol alkalmanként léleksimogató techno zene adja az alaphangulatot.

Hosszabb közös tanulmányutazásokat is rendszeresen teszünk, 2019-ben és 2020-ban megjártuk Düsseldorfot, korábban pedig München és Lipcse ipari kiállításait látogattuk meg. Jövőbeni terveink között szerepel a skandináv országok kiállításainak felkeresése is. Szerencsére rengeteg lehetőséget találunk a közös lazulás mellett a közös fejlődésre is – ezért is öröm itt dolgozni.